Ποιοί Είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς

Η Δ. & Κ. Πανταζής Ο.Ε. – Δομικά Υλικά χτίζει καθημερινά μια σταθερά ανοδική πορεία. Χάρη στην αξιοπιστία μας, την άμεση παράδοση, τις ανταγωνιστικές τιμές, την προσήλωση μας στην άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, έχουμε από χρόνια εδραιώσει τα καλύτερα θεμέλια για το όνομα της εταιρείας μας και έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, φροντίζοντας να ενημερωνόμαστε για τις νέες μεθόδους δόμησης και νέων υλικών.

Επιπλέον, προσφέρουμε την παράδοση των υλικών με ιδιόκτητα γερανοφόρα οχήματα, σε σάκους big bag, σε βυτιοφόρο με μετρητή για ασβεστοπολτό και σε παλέτες για τα ογκώδη υλικά.

Θα μας βρείτε στην οδό Λακωνικής 303 (πλησίον Ασύλου Καλαμάτας), στο υποκατάστημά μας στην περιοχή της Μικρομάνης (πλησίον του νέου κόμβου Αεροδρομίου Καλαμάτας) συνολικής έκτασης 7.000 τ.μ. και στον νέο μας εκθεσιακό χώρο Λακωνικής 320, διαθέτοντας ανοιχτούς χώρους αποθήκευσης αδρανών και παραγωγών προϊόντων μεγάλης γκάμας άμεσα και ετοιμοπαράδοτα.

Στον ιστοσελίδα μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την πλούσια ποικιλία των προϊόντων μας, συμβουλές, προσφορές καθώς και τη δυνατότητα ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνηση χρειαστείτε!