Πληρωμές / Αποστολές

Τρόποι Αποστολής & Παράδοσης

Το κατάστημα μας, σας προσφέρει τους εξής εναλλακτικούς τρόπους αποστολής:

 • Αποστολή στον χώρο σου
 • Παραλαβή από το κατάστημα

Τα έξοδα αποστολής μπορεί να εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, η διεύθυνση παράδοσης, η περιοχή σας, η αξία της παραγγελίας κα.

Τρόποι Πληρωμής

Το κατάστημα μας, έχει ενσωματώσει τους εξής εναλλακτικούς τρόπους παραγγελίας:

 • Αντικαταβολή
  Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης. Το κόστος αντικαταβολής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, η διεύθυνση παράδοσης, η αξία της παραγγελίας κα.
 • Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα
  Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, οδηγείστε σε ασφαλή ιστοχώρο για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την Τράπεζα [].
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID της παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της συναλλαγής σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση pantazisdk@gmail.com.

Η διαθεσιμότητα του εκάστοτε τρόπου πληρωμής στο Checkout (Ταμείο) εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, η διεύθυνση παράδοσης, η αξία της παραγγελίας κα.